Logo Mondhygiënepraktijk Almelo

Ons team

Zorgverleners

In onze praktijk zijn vijf mondhygiënistes en twee secretaresses werkzaam. U bent in vertrouwde handen bij onze enthousiaste en deskundige teamleden die met passie en plezier met hun vak bezig zijn. Onze kennis houden we actueel door bij- en nascholing en het bijwonen van congressen.

Linda Kling- Pluijgers

Linda Kling- Pluijgers

Linda is gediplomeerd mondhygiënist. Ze heeft de hbo-opleiding mondzorgkunde te Nijmegen in 2006 afgerond. Daarvoor heeft ze de opleiding tandartsassistente gedaan. Linda heeft als mondhygiënist gewerkt in een algemene praktijk en een praktijk voor implantologie. Ze is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en volgt jaarlijks diverse cursussen en congressen om up-to-date te blijven in de nieuwste ontwikkelingen in de mondzorg zodat ze patiënten de juiste informatie en behandeling kan bieden. Linda vindt het leukste aan haar werk om samen met de patiënt te werken aan een gezonde mond op een manier die bij hen past.

Diënne Demmer-Verkade

Diënne is gediplomeerd mondhygiënist. Zij heeft de HBO-opleiding Mondhygiëne in 2001 afgerond in Utrecht. Aangesloten bij NVM en geregistreerd bij het KRM sinds 2008. Ze doet aan na- en bijscholing om up-to-date te blijven in het vak. Daarnaast is ze ook begeleider bij een kwaliteitsgroep voor collega-mondhygiënisten uit de regio.

De eerste jaren na de opleiding heeft Diënne ervaring opgedaan in een grote groepspraktijk in Rotterdam, daarnaast is ze nog werkzaam geweest in Amsterdam bij SBT (Stichting Bijzondere Tandheelkunde). Na een wereldreis is ze in Oost-Nederland komen wonen en gaan werken bij een tweetal zelfstandige mondhygiëne praktijken, vergelijkbaar met onze praktijk hier in Almelo, waar ze sinds november 2016 werkzaam is. Diënne behandelt haar patiënten in alle rust en met veel enthousiasme en plezier. Jong en oud, maar ook angstige mensen zijn bij haar in goede handen.

Diënne Demmer-Verkade
Daphne Muller

Daphne Muller

Daphne is secretaresse en gediplomeerd tandartsassistente. Ze is werkzaam geweest bij een angst-tandarts en heeft ervaring opgedaan binnen de algemene tandheelkunde en de orthodontie. Tevens is ze werkzaam geweest als recruiter binnen de tandheelkundige sector. Daphne begeleidt u graag bij de zorg die nodig is. Ze zal u vriendelijk te woord staan bij al uw vragen. Ook is Daphne achter de balie te vinden en voert ze haar werkzaamheden binnen de backoffice uit.

Christa Otterman

Christa is gediplomeerd mondhygiënist en heeft de HBO-opleiding Mondhygiëne in 1996 te Nijmegen afgerond. Ze is medeoprichter en eigenaar van Mondhygiëne Praktijk Almelo, is aangesloten bij NVM en NVvP en geregistreerd bij het KRM. Ze heeft gewerkt in een parodontologiepraktijk en in een zorgcentrum voor verstandelijk gehandicapten. Daardoor heeft Christa veel ervaring in het behandelen van verstandelijk en lichamelijk beperkten en dat doet ze ook graag.

Christa Otterman
Marjolein Hietbrink- Selker

Marjolein Hietbrink- Selker

Na in verschillende sectoren werkzaam geweest te zijn is Marjolein sinds 2020 achter onze balie te vinden. Enthousiast en met veel plezier maakt zij met u een (telefonische) afspraak en beantwoordt ze graag uw vragen. Ze volgt met regelmaat een cursus om up te date te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de mondzorg.

Divinia Stolp

Divinia is gediplomeerd Mondhygiënist en heeft de HBO-opleiding Mondhygiëne/Bachelor of Health te Groningen in 2008 afgerond. Ze is aangesloten bij NVM en NVvP en geregistreerd bij het KRM. Divinia heeft 10 jaar ervaring opgedaan in een algemene Tandartsenpraktijk. Ze vindt het leuk om mensen te motiveren en bewust te maken op de invloed die de mond en zijn weefsels heeft op de algehele gezondheid.

Divinia Stolp
Linda Kling- Pluijgers

Jessica van Lingen-Beumer

Jessica is gediplomeerd Mondhygiënist, afgestudeerd aan de HBO-opleiding Mondhygiëne te Nijmegen. Jessica heeft meer dan 30 jaar ervaring, onder andere in een parodontologiepraktijk. Ze is medeoprichter en eigenaar van Mondhygiëne Praktijk Almelo, aangesloten bij NVM en NVvP en geregistreerd bij het KRM. Haar passie ligt bij de behandeling van kinderen en het voorlichten van hun ouders over mondverzorging. Jessica begeleidt graag mensen die angst ervaren bij een tandheelkundige behandeling en neemt daar extra tijd en ruimte voor.

Een hartelijk welkom

Praktijk

Mondhygiëne Praktijk Almelo is sinds december 2000 de vrijgevestigde mondhygiënepraktijk van Christa Otterman en Jessica van Lingen. Met ons team van vijf mondhygiënisten en twee secretaresses kunt u rekenen op deskundig advies en goede mondzorg. Wij zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en lid van de NVvP, de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Wij werken tevens op de maandagavond van 18.00 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze uren zijn wij ook telefonisch tot 20.00 uur te bereiken. Belt u gerust voor een afspraak, u bent van harte welkom!

Routebeschrijving

Download de gratis Ivorenkruis app hier!

Google Playstore logoApp store logo

Openingstijden

TELEFONISCH

Maandag

08:00u - 12:00u
13:00u - 17:30u
18:00u - 20:00u

Dinsdag t/m Vrijdag

08:00u - 12:00u
13:00u - 16:00u

PRAKTIJK

Maandag:
08:00u - 20:30u
Dinsdag:
08:00u - 17:30u
Woensdag:
08:00u - 17:30u
Donderdag:
08:00u - 16:30u
Vrijdag:
07:30u - 16:30u